Jotain uutta! Koirakoulu Verkossa

Hirveän hassua, hauskaa ja pelottavaa, kuinka Facebook lukee näköjään jo ajatuksianikin. Olen parin viime viikon aikana pohdiskellut jälkitreenien aloitusta Elmon kanssa löytämättä kuitenkaan motivaatiota jatkaa samasta pisteestä mihin viime syksynä jäimme, eli makkarajäljen ajamisesta. Ryhdyin tästä tuskaantuneena miettimään, voisinko sittenkin kokeilla opettaa jälkeä eri tavalla. Entä jos kokeilisinkin opettaa koiran takaperin – lähtien ilmaisusta ja opettaen, että koira etsii alusta asti jäljeltä ilmaistavia asioita?

Ja kuinka kävikään? Facebook törkkäsi silmilleni tiedon jälkikurssista Koirakoulu Verkossa -palvelussa. Kurssi perustuu juuri tuohon kaavailemaani ajatukseen takaperin opettamisesta. Ja miksen kokeilisi samalla uutta tapaa saada ohjausta omaan koulutustyöskentelyyni? Saattaisinko saada tästä myös kiinnostavaa kirjoitettavaa blogiin? Ei kun testaamaan!

Luvassa ainakin muutama blogikirjoitus sekä jälkitreenistä että erityisesti koirankoulutuksesta verkko-opintoina. Odotan jo innolla!

 

Advertisement

3 kommenttia artikkeliin ”Jotain uutta! Koirakoulu Verkossa

  1. Me lähdettiin keskimmäisen snakun kans juurikin ilmaisusta liikkeelle (jotain muita aiempia kokeilujakin oli, mutta silloin ei keskittyminen vielä koiralla riittänyt), ja sillä se toimi ainakin tosi hyvin! 🙂 Juuri olen nyt pohtinut, että olisiko se tapa pennullekin sopiva. Täytyykin tutustua tuohon verkkojälkikurssiin, ei yhtään hassumpi idea!

    Tykkää

      • En minäkään ennen kuin mentiin kurssille, jolla niin tehtiin 😀 Tästä tuli mieleen, että löysin viime vuoden yhdestä Palveluskoirat-lehdestä hyvän artikkelin tästä jäljen opettamisesta takaperin ketjuttamalla. En tiedä saisko noita lehtiä vielä jostain, lehden teemana oli jäljestys.

        Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s